Terug naar het programma van Pleinbioscoop Schiedam

Click

OVER DE TICKETVERKOOP

Ticketverkoop

Koop je je ticket online, dan is deze alleen bedoeld voor de dag van de door jou geselecteerde film. Je kunt hier dus niet mee naar een andere film op een andere datum. Met een e-ticket hoef je niet in de rij te staan bij de kassa. Je kunt dan via de fast lane naar binnen. Je kunt e-tickets aanschaffen tot aan de start van de film. Je kunt op het festivalterrein ook tickets aan de deur kopen. Voor de prijs van €1 kun je een klapstoeltje huren op het terrein. Deze hoef je niet te reserveren.

Tarieven Pleinbioscoop Schiedam 2019

  • Normaal: €6 (inclusief transactiekosten)
  • Steun-de-Pleinbios-tarief: (wanneer je ons een extra warm hart toedraagt): €8
  • Cineville: €4
  • Huur van een stoel: €1 (je mag ook zelf een stoel meenemen)

Let op: je kunt ook naar de Pleinbioscoop Schiedam met de 10-rittenkaart van Pleinbioscoop Rotterdam!


STOELTJES, ETEN EN DRINKEN

Lekker zitten

Je kunt op het terrein een klapstoel huren voor €1. Maar, meer dan 30 Schiedamse ondernemers geven de komende weken stickers weg waarmee je gratis een stoeltje kunt ophalen. Op woensdag 4 september staat de lijst met ondernemers online. Je mag ook zelf een stoeltje meenemen, bijvoorbeeld die lekkere campingstoel die je nog op zolder hebt. Ook dan zit je helemaal gratis.

Eten & drinken

Je mag zelf eten en drinken meenemen, alleen mag het niet in glas verpakt zijn. Ook verkopen we koffie, drankjes en snacks (zoals popcorn) op het terrein.

 

LOCATIE

De Pleinbioscoop Schiedam vindt plaats op het BBQ-veld bij de Entree Parkweg van het Prinses Beatrixpark in Schiedam.

Het adres is Parkweg 415, Beatrixpark Schiedam. Vanaf het centrum van Rotterdam is dat 25 minuten fietsen en 14 minuten met de auto. Er is parkeergelegenheid vlakbij.


PRAKTISCHE INFORMATIE & FAQ

Kan ik aan de slag als vrijwilliger bij Pleinbioscoop Schiedam?

Wat leuk dat je ons wilt helpen! Stuur een mailtje naar vrijwilligers@stichtingdeloodsen.nl en dan nemen onze vrijwilligerscoördinatoren contact met je op.

Vanaf hoe laat is de Pleinbioscoop Schiedam geopend?

De deuren van de Pleinbioscoop gaan om 19:00 uur open. Je kunt hier dan terecht voor een hapje en een drankje, of om alvast een goede plek uit te zoeken. Rond 20:30 begint het filmprogramma, en rond 23:00 is het afgelopen.

Gaat de Pleinbioscoop Schiedam door als het regent?

De Pleinbioscoop Schiedam draait altijd film, ook als het regent. We zeggen alleen af wanneer er een gevaarlijke situatie ontstaat door noodweer. Mocht dit het geval zijn, dan melden we dit zo snel mogelijk via onze social media en website.

Worden mijn tickets vergoed bij slecht weer?

Zolang de Pleinbioscoop Schiedam doorgaat, worden gekochte kaartjes niet vergoed. Alleen als de film wordt afgelast, bijvoorbeeld vanwege gevaarlijk noodweer, worden tickets wel vergoed. Mensen met een e-ticket ontvangen een e-mail met een formulier voor het retourneren van het aankoopbedrag. Mensen met overige tickets kunnen dit formulier ook invullen, dit zal direct na het afgelasten van de film op onze website verschijnen.

Wat is de route?

Het adres is Parkweg 415, Beatrixpark Schiedam. Vanaf Rotterdam is dat 25 minuten fietsen, en 14 minuten met de auto. Er is vlakbij parkeergelegenheid.

Mag ik eigen eten en drinken meenemen op de Pleinbioscoop Schiedam?

We verkopen verse popcorn, snacks, drankjes en koffie en thee.
Je mag ook zelf eten en drinken meenemen, maar niet in glas verpakt.