Pleinbioscoop Schiedam

Pleinbioscoop trekt verder na de 19 dagen in het Museumpark! Dit jaar strijken we neer in het groene, romantische Beatrixpark in Schiedam. Van 12 tot en met 14 september staat het park in het teken van zwoele zomeravonden vol film. Dus spring op je fiets en strijk neer in het Schiedamse groen voor drie filmavonden om nooit meer te vergeten.

 

Programma & kaartverkoop
Het programma is wat je van Pleinbios gewend bent: het beste van Hollywood en arthouse van het afgelopen filmjaar, speciaal voor de gelegenheid met een romantisch tintje. Bekijk het volledige programma hieronder en scoor je tickets!

 

Locatie
Pleinbioscoop Schiedam vindt plaats in het Beatrixpark. Als adres voor de navigatie kun je het beste Parkweg 415 gebruiken. Bekijk de locatie op google maps

Praktische informatie over Pleinbioscoop Schiedam

Click!

Programma

12 september: Lazzaro felice

Een film met één been in het heden en één in het verleden: dat is Lazzaro felice. Een sprookjesachtig, magisch realistisch verhaal over het Italiaanse plattelandsleven. Waan je op de uitgestrekte akkers van Italië met dromerige boerenjongen Lazzaro: pure onschuld in een dramatische omgeving. De film won de Youth Jury Award op International Film Festival Rotterdam en de prijs voor beste scenario op het filmfestival van Cannes.

Tickets voor Lazzaro felice

Click!

13 september: Notting Hill

Het jaar is 1999. De blauwe ogen van Hugh Grant en de glimlach van Julia Roberts zijn op hun hoogtepunt van aantrekkelijkheid. De Britse pond staat nog stevig in de wisselkoersen en mobiele telefoons kunnen alleen maar bellen. En, niet te vergeten, niemand weet nog wat Brexit betekent. Laat je meevoeren naar het Londen van weleer in deze absolute romcom-klassieker, waarbij een filmster verliefd wordt op een doodgewone man. Het liefdesverhaal is zoet, maar de droge Britse humor houdt de vaart erin. 

Tickets voor Notting Hill

Click!

14 september: Isle of Dogs

Wes Anderson zorgt altijd voor visueel spektakel, gedetailleerd tot op de millimeter. Zo ook in deze heerlijke stop-motionfilm over man’s best friend. In een nabije, dystopische toekomst worden alle honden in Japan verbannen naar een eiland van afval. Atari Kobayashi pikt dit niet en gaat op zoek naar zijn hond Spots. Van de woordgrap in de titel tot de visuele humor: tijdens de hele film zit je op het randje van je mand, eh stoel.

Tickets voor Isle of Dogs

Click!

Stoeltjescollectief Schiedam

Bij deze Schiedamse ondernemers kun je langsgaan om stickers op te halen. Met zo’n sticker kun je gratis een stoel huren op de Pleinbioscoop Schiedam. Dus ga vooral bij ze eten, drinken, of winkelen!

Let op: een sticker is geldig voor gratis stoelhuur, niet voor gratis entree.

Schiedam Centrum

Atelier Anita de GrootBeddenspecialist De Vos BurchartBon Bon Fleur – Bristol Nieuwe PassageCorrie van Eijk Fotografie & kadoshopDe Beurs SchiedamDe Hypotheker SchiedamEl BotrriquitoGoudsmidatelier Tafel van GoudHairshopLatte Heart, koffie & cakes SchiedamLeefMooi – MaartWerk MeubelstofferingNationaal Jenevermuseum SchiedamNatuurlijk GezondPrimera NolenslaanSCHIE , de lokale omroep van SchiedamServicepunt Vrijwilligers SchiedamSlijterij Wijnhandel AlambicStripes jeansstoreThe Feather Store – VintageleinZaal BeatrixZavor Coffee Experience Schiedam

Hof van Spaland – Schiedam Noord

Boekhandel Post ScriptumBram Ladage Hof van SpalandDA+Mooi SchiedamGsm UnitSima sport & shoesvan Dijk Wijnhandel – WILSO mannenmodeZonnetuin Angelica en Michael

Met dank aan Stichting Centrummanagement Schiedam