Tickets & info – Pleinbioscoop meets LantarenVenster

Wij zijn blij dat wij in een kleinere vorm terug zijn, dit keer in het familiestadion Neptunus. Bekijk hier alle praktische informatie voor jouw bezoek aan de Pleinbioscoop meets LantarenVenster.

Click here for English info

English

Bekijk het programma van Pleinbioscoop meets LantarenVenster

Hier

PRAKTISCHE INFORMATIE PLEINBIOSCOOP MEETS LANTARENVENSTER

  • Alleen toegankelijk met online ticket, geen deurverkoop
  • Tickets zijn inclusief stoel, die alvast klaarstaat, maar je mag ook je eigen stoel meenemen
  • We kijken alle films met een koptelefoon
  • Terrein opent 19.30 uur. Kom op tijd, dat scheelt rijen
  • Het evenement is buiten in het familiestadion Neptunus. Gezien het eind september/begin oktober herfstachtig weer is, raden we je aan je goed aan te kleden en je paraplu en/of dekentje mee te nemen.

 


ALLES OVER TICKETS

Pleinbioscoop meets LantarenVenster 2022 is alleen toegankelijk met een geldig e-tickets. Let op! Tickets verkopen snel uit, dus wees er snel bij. Je koopt het ticket via de unieke ticketlink, dat je terugvindt in het programma.

Tickets voor Pleinbioscoop meets LantarenVenster

Pleinbioscoop meets LantarenVenster is alleen toegankelijk met een geldig ticket dat je van tevoren online hebt gekocht.

Tarieven Pleinbioscoop meets LantarenVenster 2022

Prijzen filmtickets (incl. stoeltje, koptelefoon en servicekosten)

  • Regulier ticket  €11,50
  • Steun-de-Pleinbios ticket  €15,50
  • Cineville korting €8,50

Hoe krijg ik korting met mijn Cineville pas?

Als je een Cineville pas hebt, kun je het filmticket met korting kopen. We vragen je dan bij aankomst bij Pleinbioscoop naast je e-ticket ook je Cineville pas te laten zien.

Kan ik mijn ticket vanaf mijn smartphone scannen?

Dat kan. Zet hiervoor de helderheid van je smartphone op de hoogste stand. Houd je smartphone stevig vast tijdens het scannen.

Ik ben mijn e-tickets kwijt, hoe vind ik ze terug?

Als je tickets online hebt gekocht, dan kun je op deze pagina inloggen om je tickets opnieuw te downloaden.

Wat moet ik doen als ik niet naar de Pleinbioscoop kan en graag een andere avond wil komen?

Stuur ons ten minste vijf dagen voor de dag van de desbetreffende film een mail via het onderstaand contactformulier, zodat wij je ticket kunnen inwisselen.


OVERIGE VRAGEN

Mag ik eigen eten en drinken meenemen?

In eerdere edities waren eigen consumpties toegestaan. Echter, door de huidige locatie van deze editie, een stadion, zijn eigen consumpties niet toegestaan. Bij de bar van het stadion kan je snacks en drankjes kopen.

Moet ik een stoeltje meenemen of kan ik een stoeltje huren?

Tijdens deze speciale editie van de Pleinbioscoop is je ticket inclusief een stoeltje. Het enige wat jij nog hoeft te doen is neer te strijken op je favoriete plekje. Wil je het extra comfortabel (en warm) maken? Neem dan lekker een eigen dekentje mee!

Zijn er toiletten aanwezig?

Ga voor je naar de Pleinbioscoop komt nog naar het toilet. Maar voor het geval je toch naar het toilet moet tijdens de film, zijn er toiletten in het stadion.

Kijken we de films met koptelefoon?

Tijdens Pleinbioscoop meets LantarenVenster kijken we de films met koptelefoons op. Deze worden bij de ingang uitgedeeld en moet iedereen na afloop ook weer bij de uitgang inleveren. Er wordt veel extra liefde en aandacht aan het schoonmaken van alle apparatuur besteed.

Vanaf hoe laat is de Pleinbioscoop meets LantarenVenster geopend?

De deuren van de Pleinbioscoop gaan om 19.30 uur open. Tussen 20.30 begint het filmprogramma.

Gaat de Pleinbioscoop door met slecht weer?

De Pleinbioscoop draait altijd film, ook als het regent. We zeggen alleen af wanneer er een gevaarlijke situatie ontstaat door noodweer. Mocht dit het geval zijn, dan melden we dit zo snel mogelijk per mail (houd ook je spam in de gaten), onze social media en website.

Krijg ik mijn geld terug als het niet doorgaat?

Als de film wordt afgelast, bijvoorbeeld vanwege gevaarlijk noodweer of aangescherpte coronamaatregelen, krijg je de kosten van je ticket (excl. €1 transactiekosten) terug. Mensen met een e-ticket ontvangen een e-mail met een formulier voor het retourneren van het aankoopbedrag. Je kunt dan zelf kiezen of je je geld terug wilt of dat je (deels) het bedrag aan Pleinbioscoop doneert. Zolang de Pleinbioscoop doorgaat, worden gekochte kaartjes niet vergoed.

Wat is de locatie?

Pleinbioscoop meets LantarenVenster vindt plaats in het Familiestadion Neptunus. Vanaf diverse metrostations zoals Marconiplein of Rotterdam Centraal kan je de bus of tram nemen naar het stadion. Plan je route op www.9292ov.nl.

Waar kan ik parkeren?

Er zijn slechts een beperkt aantal parkeerplaatsen bij het stadion beschikbaar. Let op: het is overal betaald parkeren. Bij je ticket kan je voordelig voor 4 euro een parkeerticket kopen.

Mogen honden ook van de film genieten?

Normaliter mogen honden mogen mee naar de film (katten trouwens ook). Echter, zijn we voor deze editie uitgeweken naar een stadion waar huisdieren niet zijn toegestaan.

Mag ik roken tijdens de film?

Om alle bezoekers een optimale filmbeleving te bezorgen, is het niet toegestaan te roken binnen de publieksvakken. We raden mensen die willen roken tijdens de film dan ook aan plaats te nemen op de terrassen achterin en aan de zijkant van het terrein. Tussendoor roken kan natuurlijk ook: loop dan eventjes het publieksvak uit.

Hoe toegankelijk is de Pleinbioscoop voor bezoekers met een fysieke beperking?

De Pleinbioscoop is volledig rolstoeltoegankelijk en er is een mindervalidentoilet aanwezig. Daarnaast bieden we een programma aan speciaal voor doven en slechthorenden.

Kan ik aan de slag als vrijwilliger bij Pleinbioscoop?

Wat leuk dat je ons wilt helpen! Stuur een mailtje naar vrijwilligers@stichtingdeloodsen.nl, dan nemen onze vrijwilligerscoördinatoren contact met je op.

Kan ik adverteren op jullie scherm?

Dat vinden we altijd leuk! Stuur een mailtje naar info@pleinbioscooprotterdam.nl voor meer informatie.

Click here for English info

English