Veelgestelde vragen

Bekijk hier alle praktische informatie voor jouw bezoek aan de Pleinbioscoop.

Bekijk het programma van Pleinbioscoop Schiedam

Hier

PRAKTISCHE INFORMATIE PLEINBIOSCOOP SCHIEDAM

Kan ik aan de slag als vrijwilliger bij Pleinbioscoop Schiedam?

Wat leuk dat je ons wilt helpen! Stuur een mailje naar vrijwilligers@stichtingdeloodsen.nl, dan nemen onze vrijwilligerscoördinatoren contact met je op.

Vanaf hoe laat is de Pleinbioscoop Schiedam geopend?

De deuren van de Pleinbioscoop gaan om 19:00 uur open. Je kunt hier dan terecht voor een hapje en een drankje, of om alvast een goede plek uit te zoeken. Rond 20:30 begint het filmprogramma, en rond 23:00 is het afgelopen.

Gaat de Pleinbioscoop Schiedam door als het regent?

De Pleinbioscoop Schiedam draait altijd film, ook als het regent. We zeggen alleen af wanneer er een gevaarlijke situatie ontstaat door noodweer. Mocht dit het geval zijn, dan melden we dit zo snel mogelijk via onze social media en website.

Worden mijn tickets vergoed bij slecht weer?

Zolang de Pleinbioscoop Schiedam doorgaat, worden gekochte kaartjes niet vergoed. Alleen als de film wordt afgelast, bijvoorbeeld vanwege gevaarlijk noodweer, worden tickets wel vergoed. Mensen met een e-ticket ontvangen een e-mail met een formulier voor het retourneren van het aankoopbedrag. Mensen met overige tickets kunnen dit formulier ook invullen, dit zal direct na het afgelasten van de film op onze website verschijnen.

Wat is de route?

Het adres is Parkweg 415, Beatrixpark Schiedam. Vanaf Rotterdam is dat 25 minuten fietsen, en 14 minuten met de auto. Er is vlakbij parkeergelegenheid.

Mag ik eigen eten en drinken meenemen op de Pleinbioscoop Schiedam?

We verkopen verse popcorn, snacks, drankjes en koffie en thee.
Je mag ook zelf eten en drinken meenemen, maar niet in glas verpakt.


OVER DE TICKETVERKOOP

Wanneer wordt het programma bekend gemaakt en wanneer begint de ticketverkoop?

Bekijk het programma en koop je tickets hier.

Ticketverkoop

Koop je je ticket online, dan is deze alleen bedoeld voor de dag van de door jou geselecteerde film. Je kunt hier dus niet mee naar een andere film op een andere datum. Met een e-ticket hoef je niet in de rij te staan bij de kassa. Je kunt dan via de fast lane naar binnen. Je kunt e-tickets aanschaffen tot aan de start van de film. Je kunt op het festivalterrein ook tickets aan de deur kopen. Voor de prijs van €1 kun je een klapstoeltje huren op het terrein. Deze hoef je niet te reserveren.

Tarieven Pleinbioscoop Schiedam 2019

  • Normaal: €6 (inclusief transactiekosten)
  • Steun-de-Pleinbios-tarief: (wanneer je ons een extra warm hart toedraagt): €8
  • Cineville: €4
  • Huur van een stoel: €1 (je mag ook zelf een stoel meenemen)