Jeugd- en kinderfilms op de Pleinbioscoop!

Iedere woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag tijdens de Pleinbios: kinder- en jeugdfilms. Is dat leuk, naar de film in de zomervakantie? Jazeker!

We zorgen voor een complete Pleinbioservaring met popcorn, snoephuis, kaartjes kopen en laten scheuren, een mooi scherm en bijzondere films. Omdat dit programma overdag plaatsvindt is het overdekt (anders is de projectie niet goed zichtbaar). Net als in het hoofdprogramma vertonen we een verzameling van de beste films van het afgelopen jaar.


Info

  • Alle kinderfilms zijn Nederlands gesproken
  • Kaartjes kosten €6  per stuk of €4,50 met het Jeugd Vakantiepaspoort.
  • Ouders en begeleiders die in de zon willen zitten en de film niet hoeven te zien mogen gratis het terrein op en hoeven dus geen ticket te kopen.
  • De film begint om 11:00 uur of om 14:00 uur.
  • Je bent een half uur van tevoren welkom.
  • Je kunt ook aan de deur kaartjes kopen (indien ze nog beschikbaar zijn).
  • Tienrittenkaarten, vrijkaarten of datumloze kaarten bieden geen garantie op toegang bij een uitverkochte voorstelling.

Paddington 2 (6+)

12 (uitverkocht), 18 (uitverkocht) & 25 augustus om 14:00 uur

Beertje Paddington, wie kent ‘m niet? In dit vervolg op de film uit 2014 is Beertje Paddington helemaal ingeburgerd bij de familie Brown in Londen. Maar gelukkig zijn er ook daar nog genoeg avonturen te beleven.


Coco (6+)

11 , 15 & 26 augustus (uitverkocht)

om 14:00 uur

Voor heel veel kinderen én volwassenen is dit de film van het jaar. Een prachtig Mexicaans spektakel van Pixar, geïnspireerd door de Dia de los Muertos oftewel de Dag van de Doden.


Early Man (6+)

18 (uitverkocht) en 26 augustus om 11:00 uur

Early Man is een knotsgekke claymation film van de makers van Wallace & Gromit en Shaun the Sheep. Need we say more?


Hazenschool (6+)

22 augustus om 11:00 uur (uitverkocht)

Op 22 augustus is het ‘bunny’ themadag op de Pleinbios! Hazenjongen Max probeert in een modelvliegtuig indruk te maken op zijn vriendjes, maar moet een noodlanding maken op een hele vreemde plek. Een plek waarvan hij dacht dat deze alleen in sprookjes bestond…


Pieter Konijn (6+)

22 augustus om 14:00 uur (uitverkocht)

Op 22 augustus is het ‘bunny’ themadag op de Pleinbios! Pieter Konijn is een verfilming van het iconische kinderboek van Beatrice Potter. Een tijdloos verhaal over een brutaal konijn dat de moestuin van een boer probeert binnen te dringen.


Buurman en Buurman (AL)

15 (uitverkocht) en 25 augustus (uitverkocht) om 11:00 uur. En 19 augustus om 14:00 uur (extra voorstelling)

Het recept voor een Buurman en Buurman-film is heerlijk voorspelbaar: hier wordt een heleboel gedaan en ontzettend weinig bereikt. Deze film is vooral leuk voor peuters en kleuters. A je to!


Ferdinand (6+)

12 augustus om 11:00 uur (uitverkocht)

Ferdinand is een stier met een groot hart, die per ongeluk wordt aangezien voor een gevaarlijk beest. De film gaat over zijn avontuurlijke tocht naar huis en de vrienden die hij onderweg ontmoet.


Dikkertje Dap (AL)

11 augustus (uitverkocht) en 19 augustus (uitverkocht) om 11:00 uur

Dikkertje Dap is op dezelfde dag geboren als zijn (letterlijk en figuurlijk) grote vriend Raf: een giraf. Omdat zijn vader dierentuinverzorger is, kan Dikkertje Dap lekker vaak bij Raf op bezoek. Vooral een leuke film voor peuters en kleuters.

Reserveer kaartjes online

KLIK