Bekijk het programma

Programma

Praktische informatie Pleinbioscoop meets Hofbogen


Alles over tickets

De ticketverkoop voor Pleinbioscoop meets Hofbogen gaat maandag 27 juli om 12.00 uur van start! Koop je tickets via deze link.

Tickets voor Pleinbioscoop meets Hofbogen

Dat we tijdens deze coronacrisis toch samen met jullie film mogen kijken, is natuurlijk helemaal te gek! Maar daardoor gaan een aantal dingen wel iets anders dan je van Pleinbioscoop gewend bent. Zo is Pleinbioscoop meets Hofbogen alleen toegankelijk met een geldig tickets dat je van tevoren online hebt gekocht. Deze tickets zijn inclusief een stoel en koptelefoon. De stoeltjes zullen, met 1,5 m ertussen, voor je klaar staan bij aanvang van de film.

Bestel tegelijk met je tickets alvast je drankjes en hapjes, dan staan deze bij aanvang voor je klaar. Dat scheelt rijen bij de bar en zo heb je minder contactmomenten met onze crew, dat is wel zo veilig. Mocht je tijdens de film nog meer willen drinken of eten, kun je ter plaatse ook altijd nog bestellen.

Je kunt voor dezelfde film twee tickets kopen, met elk een verschillend tijdslot. Dit is de richttijd voor je aankomst, zodat we dit veilig kunnen spreiden. We verzoeken je dan ook dringend om op de tijd te komen die op je ticket staat.

Tarieven Pleinbioscoop meets Hofbogen 2020

De prijs van een filmkaartje is iets hoger dan je van ons gewend bent. Dat komt omdat je prijs direct inclusief een stoel, gebruik van de koptelefoon en servicekosten is.

Filmtickets (incl. stoeltje, koptelefoon en servicekosten)

  • Ticket met aankomsttijd tussen 21.15 en 21.45 uur – €12
  • Ticket met aankomsttijd tussen 21.45 en 22.15 uur – €12

Bestel je consumpties direct online mee:

  • Fles witte of rode wijn – € 14,-
  • Grolsch beugel – € 3,50
  • Spa rood & blauw – € 2,50
  • Cola, Cola light, Fanta of Ice Tea €2,-
  • Popcorn (zout)  – € 2,-
  • M&M’s – € 2,-

Kan ik mijn ticket vanaf mijn smartphone scannen?

Dat kan. Zet hiervoor de helderheid van je smartphone op de hoogste stand. Houd je smartphone stevig vast tijdens het scannen.

Ik ben mijn e-tickets kwijt, hoe vind ik ze terug?

Als je tickets online hebt gekocht, dan kun je op deze pagina inloggen om je tickets opnieuw te downloaden.

Bestel hier je tickets

Ticketshop

Overige vragen

Mag ik eigen eten en drinken meenemen?

Je mag dit jaar zelf geen eten en drinken meenemen. Direct met je tickets kun je hapjes en drankjes bestellen. Dan staan je versnaperingen klaar wanneer je bij het terrein aankomt. Dat is lekker binnenkomen, scheelt rijen bij de bar en zo heb je minder contactmomenten met onze crew, en dat is wel zo veilig. Het is mogelijk om op het terrein nog drankjes bij te bestellen via een speciale ‘hotline’. Je betaalt dan middels een betaalverzoekje (neem dus een opgeladen telefoon mee).

Zijn er toiletten aanwezig?

Ga voor je naar de Pleinbioscoop komt nog naar het toilet. Maar voor het geval je toch naar het toilet moet tijdens de film, zijn er toiletten aanwezig op het terrein.

Kijken we de films met koptelefoon?

Tijdens Pleinbioscoop meets Hofbogen kijken we de films met koptelefoons op. Deze worden bij de ingang uitgedeeld en moet iedereen na afloop ook weer bij de uitgang inleveren. Er wordt veel extra liefde en aandacht aan het schoonhouden van alle apparatuur besteed.

Vanaf hoe laat is de Pleinbioscoop meets Hofbogen geopend?

De deuren van de Pleinbioscoop gaan om 21:15 uur open. Je koopt een ticket met een tijdslot voor je tijd van aankomst, zodat iedereen gespreid binnenkomt. Zo voorkomen we rijen en is het makkelijker om 1,5 meter afstand te houden. Kom dus bij voorkeur op een tijdstip dat op jouw ticket staat! Rond 22.15 begint het filmprogramma.

Gaat de Pleinbioscoop door als het regent?

De Pleinbioscoop draait altijd film, ook als het regent. We zeggen alleen af wanneer er een gevaarlijke situatie ontstaat door noodweer. Mocht dit het geval zijn, dan melden we dit zo snel mogelijk via onze social media en website.

Worden mijn tickets vergoed bij slecht weer?

Zolang de Pleinbioscoop doorgaat, worden gekochte kaartjes niet vergoed. Alleen als de film wordt afgelast, bijvoorbeeld vanwege gevaarlijk noodweer, worden tickets wel vergoed. Mensen met een e-ticket ontvangen een e-mail met een formulier voor het retourneren van het aankoopbedrag. Mensen met overige tickets kunnen dit formulier ook invullen, dit zal direct na het afgelasten van de film op onze website verschijnen.

Wat is de route?

Pleinbioscoop vindt plaats op het Stadspodium ,Grotekerkplein. Dat is het makkelijkst te voet of met de fiets bereikbaar. Ook kun je met OV komen, dan is het 7 minuten lopen vanaf Metrostation Beurs en 5 minuten lopen vanaf Station Blaak. Plan je route op www.9292ov.nl

Waar kan ik parkeren?

In de straten rondom het grotekerkplein is veel parkeergelegenheid. De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn Beurs/WTC en de Markthal. Let op! Het is overal betaald parkeren.

Mogen honden ook van de film genieten?

Honden mogen normaal gesproken mee naar de film (katten trouwens ook), maar dienen altijd aangelijnd te zijn. Echter, op het Stadspodium zijn honden niet toegestaan. Dus Fikkie, Flappie en Boris moeten voor een avondje thuisblijven.

Mag ik roken tijdens de film?

Om alle bezoekers een optimale filmbeleving te bezorgen, is het niet toegestaan te roken binnen de publieksvakken. We raden mensen die willen roken tijdens de film dan ook aan plaats te nemen op de terrassen achterin en aan de zijkant van het terrein. Tussendoor roken kan natuurlijk ook: loop dan eventjes het publieksvak uit.

Hoe toegankelijk is de Pleinbioscoop voor bezoekers met een fysieke beperking?

Het terrein is rolstoeltoegankelijk. Echter zijn er in de buurt geen mindervalide toiletten.

Kan ik aan de slag als vrijwilliger bij Pleinbioscoop?

Wat leuk dat je ons wilt helpen! Stuur een mailtje naar vrijwilligers@stichtingdeloodsen.nl, dan nemen onze vrijwilligerscoördinatoren contact met je op.

Kan ik adverteren op jullie scherm?

Dat kan. Stuur een mailtje naar info@pleinbioscooprotterdam.nl voor meer informatie.

Privacyverklaring

Lees meer