Top Gun: Maverick

zaterdag 01 oktober 2022

Start voorprogramma: 19:30
Start Hoofdfilm: 20:30
Duur Film: 130 minuten
Verwachte eindtijd: 22:40

IMDB score: 8.3
Jaar: 2022
Land: United States

Top-Gun testpiloot Maverick gaat een onzekere toekomst tegemoet en wordt tijdens een gevaarlijke missie geconfronteerd met zijn diepste angsten.

Regie: Joseph Kosinski
Met o.a.: Tom Cruise, Jennifer Connelly, Miles Teller

Na meer dan dertig jaar dienst als een van de Top Gun-piloten voelt Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) zich nog altijd op zijn plek bij de Marine. Hij zoekt als moedige testpiloot altijd zijn grenzen op en hij ontwijkt de promoties waardoor hij niet meer zou kunnen vliegen.

Wanneer hij een nieuwe lichting van Top Gun-piloten moet trainen voor een zware speciale missie, ontmoet hij Luitenant Bradley “Rooster” Bradsaw (Miles Teller). Hij is de zoon van Mavericks overleden vriend en Luitenant-Officier Air Nick “Goose” Bradshaw. Terwijl Maverick een onzekere toekomst tegemoet gaat en tegelijkertijd met zijn verleden af moet rekenen, wordt hij geconfronteerd met zijn diepste angsten. Dit alles komt samen in de gevaarlijkste missie ooit, waarbij alles op het spel staat.

Short film
Voorafgaand aan de hoofdfilm, kan je vanaf 20.30 uur genieten van een kleine, korte film. Op zaterdag 1 oktober draait de short film Shiny New World, geregisseerd door Jan van Gorkum. De film duurt 9 minuten.

Tickets & info

Voor antwoord op al je vragen verwijzen we je graag door naar onze FAQ.
Locatie: Neptunus Familiestadion, Abraham van Stolkweg 31
Pleinbioscoop meets LantarenVenster is alleen toegankelijk met een geldig ticket dat je van tevoren online hebt gekocht.

Tarieven Pleinbioscoop meets LantarenVenster 2022

Prijzen filmtickets (incl. stoeltje, koptelefoon en servicekosten)

  • Regulier ticket  €11,50
  • Steun-de-Pleinbios ticket  €15,50
  • Cineville ticket €8,50

 

 

Nodig je vrienden ook uit voor Top Gun: Maverick: