Martin Koolhoven presents Cheech & Chong’s Next Movie

vrijdag 28 augustus 2020

Start voorprogramma: 20:30
Start Hoofdfilm: 21:30
Duur Film: 99 minuten
Verwachte eindtijd: 23:30

IMDB score:
Jaar:
Land:

De filmkeuze van Martin Koolhoven is cultklassieker Cheech & Chong's Next Movie. Een doldwaze komedie met marihuana-doorrookte humor uit de jaren 80

Regie:
Met o.a.:

Speciaal voor deze editie van Pleinbioscoop meets LantarenVenster, werd filmmaker Martin Koolhoven gevraagd om een van zijn favoriete films te laten zien en in te leiden. Hij koos de cultklassieker Cheech & Chong’s Next Movie.

Een doldwaze komedie met marihuana-doorrookte humor uit de jaren 80. Het tweetal Cheech en Chong veroorzaakt overal waar ze komen problemen met grote chaos tot gevolg. Ze wonen in een oud vervallen pand en maken Los Angeles onveilig. Zonder werk hangen ze wat rond en krijgen het aan de stok met de buurman die niet gecharmeerd is van hun geblow, harde muziek en anarchistische levensstijl. Als Cheech’ Texaanse neef Red ook nog langskomt wordt alles nog veel gekker.

Taal en kijkadvies

Engels gesproken
Nederlands ondertiteld

Tickets & info

Omdat dingen wat anders gaan dan je van ons gewend bent, zetten we even de belangrijkste info op een rij. Lees dit even voordat je je tickets voor Pleinbioscoop meets LantarenVenster koopt! Check vooral ook nog even onze huisregels & coronamaatregelen en vind antwoord op al je vragen in de FAQ.

In het kort:

 • Alleen toegankelijk met online ticket, geen deurverkoop
 • Tickets zijn inclusief stoel, die alvast klaarstaat
 • We kijken alle films met koptelefoons
 • Wees lief voor elkaar en houd op het hele Pleinbioscoop terrein 1,5m afstand van elkaar
 • Blijf thuis bij klachten
 • Terrein opent 20.30 uur. Kom op tijd, dat scheelt rijen
 • Zelf eten en drinken meenemen is niet toegestaan

Tarieven Pleinbioscoop meets LantarenVenster 2020

De prijs van een filmkaartje is iets hoger dan je van ons gewend bent. Dat komt omdat je prijs direct inclusief een stoel, koptelefoon en servicekosten is.

Je kunt twee soorten zitplaatsen kiezen:

 • Filmticket op het Pleinbioscoopveld
  Hier staan de stoeltjes op 1,5m van elkaar klaar. Bestel tegelijk met je tickets ook je drinken en snacks! Je kunt namelijk geen eigen drinken en eten meenemen. Om contact met de crew en rijen bij de bar te vermijden, gaan alle consumpties op bestelling. Als je je versnaperingen vooraf besteld, staan ze voor je klaar bij aanvang van de film.
 • Filmticket op het terras van Hotel New York
  Op dit terras word je bediend en kun je naast iemand zitten uit hetzelfde huishouden. Een ticket bestaat uit 2 zitplaatsen op het terras van Hotel New York incl. koptelefoon en met 15 euro bestedingstegoed voor een lekkere versnapering voorafgaand of tijdens de film. Eten en drinken wordt door Hotel New York verzorgd. Met dit ticket is het mogelijk om vooraf gebruik maken van het Pleinbiosmenu. Wel vooraf even reserveren! Zie voor info hotelnewyork.nl/pleinbioscoop

Prijzen filmtickets (incl. stoeltje, koptelefoon en servicekosten)

 • Regulier ticket  €11
 • Steun-de-Pleinbios ticket  €14
 • Cineville korting €8
 • Tickets voor op het HNY terras zijn voor 2 personen én €15 bestedingstegoed voor eten & drinken

Nodig je vrienden ook uit voor Martin Koolhoven presents Cheech & Chong’s Next Movie: