Drive-In: Little Miss Sunshine

vrijdag 01 oktober 2021

Start voorprogramma: 19:30
Start Hoofdfilm: 20:30
Duur Film: 101 minuten
Verwachte eindtijd: 22:15

IMDB score: 7.8
Jaar: 2006
Land: United States

De Amerikaanse feelgood roadmovie vanuit je Greenwheels deelauto.

Regie: Jonathan Dayton, Valerie Faris
Met o.a.: Steve Carell, Toni Collette, Greg Kinnear

Greenwheels, Pleinbioscoop en ss Rotterdam slaan de handen ineen voor een unieke samenwerking. Rotterdam heeft daarmee de primeur voor de grootste deelauto Drive-In Bioscoop van Nederland. Op zowel donderdag 30 september als vrijdag 1 oktober is er plek voor 125 rode VW up! auto’s van Greenwheels op het terrein van ss Rotterdam met uitzicht over de Rotterdamse skyline. De inzittenden kunnen in de warmte en comfort van hun Greenwheels-deelauto met popcorn en een drankje genieten van de film Little Miss Sunshine. Tickets kosten 25 euro per auto en zijn nu te koop. Autohuur, de film en popcorn zijn hierbij inbegrepen.

Een van oorsprong Amerikaans concept in hartje Rotterdam, dat is het idee achter de eerste deelauto Drive-In Bioscoop die Greenwheels samen met Pleinbioscoop en ss Rotterdam organiseert. Een unieke avond uit voor Rotterdam en omgeving. En ook nog eens volledig coronaproof: bezoekers kunnen van de film genieten met hun eigen gezelschap in de bubbel van hun eigen deelauto. Snacks en drankjes kunnen online worden besteld.

Informatie en programma

Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Greenwheels, waar bezoekers ook meteen hun deelauto kunnen reserveren voor de avond. Wie een deelauto van Greenwheels van het model VW up! reserveert en vervolgens een ticket koopt, is van harte welkom de film bij te wonen tijdens een van de avonden. De bestuurder heeft een (gratis) Greenwheels-account nodig die binnen enkele minuten kan worden aangemaakt en moet uiteraard beschikken over een autorijbewijs. Hoewel een ticket toegang biedt voor maximaal vier personen, wordt voor het beste zicht geadviseerd om met zijn tweeën te komen. Bezoekers ontvangen een tijdslot voor hun aankomsttijd, zodat iedereen gespreid aankomt.

Aanvang:             19.30 uur
Start film:           20.30 uur
Einde film:          22.15 uur

N.B. Er is geen pauze tijdens de film.

De Drive-In Bioscoop vindt plaats op het terrein van ss Rotterdam op Katendrecht. Adres voor de navigatie: 3e Katendrechtse Hoofd, 3072 AM Rotterdam.

Over de film: Little Miss Sunshine

In de Amerikaanse comedyfilm Little Miss Sunshine wordt de zevenjarige Olive Hoover gevolgd. Met een mislukte mental coach als vader, een puberende en niet-pratende broer, een oom met issues, verslaafde grootvader en een moeder die langzamerhand ook begint door te draaien is haar gezin op zijn zachtst bijzonder te noemen. Als Olive hoort dat ze mag meedoen aan de finale van de Little Miss Sunshine schoonheidswedstrijd, besluit het hele gezin van Albuquerque naar Californië te reizen in hun oude Volkswagenbusje.

De makers, onder regie van Jonathan Dayton en Valerie Faris, ontvingen voor de film meer dan zestig filmprijzen waaronder twee Academy Awards (Oscars).

Nodig je vrienden ook uit voor Drive-In: Little Miss Sunshine: