Competencia Oficial

vrijdag 30 september 2022

Start voorprogramma: 19:30
Start Hoofdfilm: 20:30
Duur Film: 120 minuten
Verwachte eindtijd: 22:30

IMDB score: 7.1
Jaar: 2021
Land: Spain, Argentina

In de hoop op eeuwige roem heeft een miljardair zijn zinnen gezet op het maken van een filmhit en stelt hiervoor een all-star team samen.

Regie: Mariano Cohn, Gastón Duprat
Met o.a.: Penélope Cruz, Antonio Banderas, Oscar Martínez

In de hoop op eeuwige roem heeft een miljardair zijn zinnen gezet op het maken van een filmhit en stelt hiervoor een all-star team samen. Hij huurt de beroemde filmmaker Lola Cuevas in om het ambitieuze project in goede banen te leiden. Daarbij worden er twee grote acteurs met nog grotere ego’s geregeld: Hollywood hartenbreker Félix Rivero en de grensverleggende theateracteur Iván Torres.

Beiden zijn legendarisch, maar bepaald niet de beste vrienden. Lola stelt ze ter voorbereiding op de draaidagen in een reeks steeds excentriekere uitdagingen op de proef. Hierbij worden Felix en Iván met zowel elkaar als hun eigen prestaties geconfronteerd en is het maar de vraag of er nog iemand overblijft als de camera’s straks echt beginnen te draaien.

Taal en kijkadvies

Spaans
Nederlands ondertiteld
Kijkadvies: 9+

Short film
Voorafgaand aan de hoofdfilm, kan je vanaf 20.30 uur genieten van een kleine, korte film. Op vrijdag 30 september laat regisseur Karel Doing je kennismaken met de film A Perfect Storm. De film duurt drie minuten.

Tickets & info

Voor antwoord op al je vragen verwijzen we je graag door naar onze FAQ.
Locatie: Neptunus Familiestadion, Abraham van Stolkweg 31
Pleinbioscoop meets LantarenVenster is alleen toegankelijk met een geldig ticket dat je van tevoren online hebt gekocht.

Tickets voor Pleinbioscoop meets LantarenVenster

Pleinbioscoop meets LantarenVenster is alleen toegankelijk met een geldig ticket dat je van tevoren online hebt gekocht.

Tarieven Pleinbioscoop meets LantarenVenster 2022

Prijzen filmtickets (incl. stoeltje, koptelefoon en servicekosten)

  • Regulier ticket  €11,50
  • Steun-de-Pleinbios ticket  €15,50
  • Cineville ticket €8,50

Nodig je vrienden ook uit voor Competencia Oficial: